O firme

Spoločnosť Arriba získala svoj názov brainstormingom (teda hovoríte, čo Vás napadne, a z tejto kopy vyberiete slovo, ktoré sa Vám pozdáva).
So slovom Arriba sa stotožňujeme, či už ako sa píše, vyslovuje alebo čo znamená. Prečo nás to slovo napadlo? Je to odroda kakaovníka z Ekvádoru. A keďže sa jedná o primárny zdroj - kakao, je názov firmy Arriba viac než výstižný, nakoľko používame základné suroviny a nie polotovary. Tak isto žiadne príchute a emulgátory.

Cukráreň Arriba dohliada na:

  • Čerstvosť – hneď z produkcie k zákazníkovi.
  • Hygienu – čistota pri spracovaní a transporte.
  • Garanciu – len prírodné suroviny, žiadne chemické prísady, bez konzervačných prísad, bez chemickým príchutí.
  • Výzor – jednoducho na zjedenie a prirodzená krása z prírodných surovín.
  • Chuť – je pre nás dôležitá, neustále kontrolujeme chuť produktov, zlepšujeme a tvoríme nové chute, aby ste v každom kúsku pocítili pôžitok.
  • Suroviny – starostlivo vyberáme kvalitu, aby chuť produktu bola zážitkom.

Tím Arriba

Ľuba Retzerová - Výroba

„Sladké pochúťky sú od malička mojou vášňou. V kuchyni dokážem naplno oceniť dobré jedlo, preto vytváram také kreácie, o ktorých si myslím, že sú vo svojej kategórii tie najchutnejšie, a vytvoria tak nezabudnuteľný gurmánsky zážitok pre každého zákazníka. Mojou ambíciou je vytvárať produkty prvotriednej kvality a chuti, ktoré ocenia i zástancovia zdravého životného štýlu. Pri pečení sa riadim zásadou kvality na úkor kvantity, ale s vedomím, že pri ochutnaní ktoréhokoľvek dezertu zabudnete na svet okolo Vás a ponoríte sa do samotnej chuti, ktorá sa rozplýva na jazyku.

Vďaka trojročnej praxi cukrárky v Zürichu (Švajčiarsko) a Allensbachu (Nemecko) som mala možnosť vidieť precíznosť, kvalitu, hygienu na pracovisku a európske cukrárske umenie v rôznych podobách. Každý cukrár sa „podpíše“ pod chuť svojich produktov, a ja pevne verím, že z našej ponuky si určite nájdete tú svoju. Pri ozdobách uprednostňujem jednoduchosť a moderný štýl tohto umenia. Nepoužívam konzervačné látky a samotnú farbu používam len pri zdobení.

Neustálym samovzdelávaním pôvodnej anglickej a nemeckej odbornej literatúry sa snažím o zlepšovanie produktov, postupov, prezentácie a komunikácie s Vami, mojimi zákazníkmi.“ 

 

Viera Retzerová - Ekonomika

Veľký dôraz kladieme na kvalitu produktov a naše služby. Moje skúsenosti s vedením firmy môžem naplno zúžitkovať, aby sa firma neustále zlepšovala. Taktiež potrebujeme od Vás, našich zákazníkov spätnú väzbu, na čo sa veľmi teším.

Máme v úmysle vytvoriť stabilnú značku Arriba®. Náš slogan „Pôžitok v každom kúsku“ myslíme uvážlivo a zodpovedne.

Sme tu pre Vás a pre Vaše šťastné okamihy.

Torty, zákusky a vianočné pečivo obsahujú alergény ako vajcia, lepok, mlieko, orechy, a potravinársku farbu (len pri ozdobách).
V prípade alergikov na potraviny sa treba informovať podrobnejšie o zložení jednotlivých tort. Všetky ceny uvedené na stránke www.cukrarenArriba.sk sú vrátane 20% DPH.

Objednávky
+421 904 238 349
Slovensky, English, Deutsch

(Telefón na šefcukrárku Ľubku)
Všeobecné informácie, informácie na torty na želanie, svadobné torty, mini zákusky.

Predajne a otváracie hodiny